Alapok: iTunes használata, iOS 4.x hez!

Sziasztok!

Oldalunk leg olvasottabb cikke az ” Alapok: Itunes használata ” cimű post.

Ez nem véletlen hiszen minden kezdőnek nagy segítséget nyújtott anno.

Most ennek a Postnak a valamien szintü át dolgozását irom le nektek mert igaz ami igaz azóta eltelt csaknem fél év és azota változtak dolgok.

Legfontosabb változás hogy megjelent az iOS4

Természetesen az iTunes-t ugyanúgy kell használni mint eddig de a Cydiás dolgok változtak.

Első és legfontosabb hogyha warezolt ( tört ) alkalmazásokat szeretnénk feltennni a telefonunkra akkor nem a mobileinstalation crack-et kell felraknunk

hanem az Appsync 4.0/4.1-et ez NAGYON fontos mert ha a mobileinstalation-t rakjuk fel akkor az egész rendszer összeomlik és csak restoreal tudjuk rendbe rakni!

Tehát vegyük fel a sources ek közé a http://repo.iphoneclub.hu/ -t és keressünk rá az Appsync-re majd töltsükle (4.0.x SW-re: AppSync 4.0, 4.1 SW-re AppSync 4.1) és a szokott módon egy ingyenes alkalmazás letöltése + ujra inditás után aktiválódik a crack és máris feltehetünk bármit amit szeretnénk.

Az iOS 4 ben elérhető a multitasking és a cserélhető háttérkép 3GS/4 en

DE iPhone 3G- re is feltudjuk rakni ezeket ugyan a háttérképet nem érdemes mert belassul tőle a telefonon a lapozás ani,ációja, de a multitasking-ot nyugodtan aktiválhatjuk

ehez a jailbreakelsénél a redns0wban kitudjuk választani hogy enable multitasking és így megkapjuk ezt a funkciót is!

FONTOS: hogy a háttérben felejtett alkalmazások ellentétben a hiedelmekkel NEM lassítják a telefonokat, mert az Apple nem “igazi” multitaskingot tett bele, hanem natívot, ami az éppen használatos (és iOS 4 támogatott!!) App állapotát elmenti a flash-be, és amikor újra megnyitjuk, a legutóbbi állapotból indítja el. A multitasking listán ha kilövünk egy Appot, akkor letöröljük az elmentett állapotát, tehát az App előröl fog futni a következő indításkor. Akinek nem tetszik, vagy NEM iOS 4 multitask kompatibilis programot is szeretne használni (még iPhone OS 3 -ra írt appokat; AppStore-ban NINCS az ár mellett egy kis plusz jelecske), az tegye föl a Backgroundert (simán rákeresünk, h. backgrounder és telepítjük) és ezzel tudunk korlátolt mennyiségű appot 1:1 a háttérben futtatni (már nem kell kirikae multitask kezelő, mert már van multitask sávunk 🙂 ), viszont ez a 3G esetében borzasztóan lelassíthatja a készüléket, míg 3GS esetében és i4 esetében ez nem annyira szembetűnő.

Egyenlőre ennyit szedtem össze a cikk még bővülni fog!

Aki teljesen kezdő annak továbra is ajánlom elolvasásra az ” Alapok Itunes használata” cimü post tanulmányozását és ha azzal megvan aztán veszi hasznát ennek a postnak!

üdv admin

Reklámok

3 hozzászólás a következőhöz: “Alapok: iTunes használata, iOS 4.x hez!

  1. honnan tudhatom meg az i tunes jelszómat,-hagyan tudok a számítógépről magyar csengőhangot letölteni,-mit hova kell dugni-ha elkezdem,-és az i-phone 4-en van-e már bloo touth,lehet-e dallamot átküldeni…..

  2. 1. Sehonnan, max újat lehet igényelni
    2.-3. Ha meg van törve akkor bármit rá lehet húzni a megfelelő programmal, ha nincs, akkor át kell konvertálni
    4. Van
    5. Csak ha meg van törve. Akkor Celeste nevű programmal, vagy iFIle-al.

  3. Letöltöttem az iTunes-t az iTouchomat csatlakoztattam a géppel. Már csináltam rengeteg playlistet, de egyszerűen nem tudok se képet, se zenét feltölteni. De még a “devices” sem jön be, és nem tudom hogy azt hol kell beállítani. HELP!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s